UDVALGTE CASES

Da de fleste projekter er unikke med forskellige faktorer der kan påvirke prisen,
giver jeg som udgangspunkt individuelle tilbud på fotoopgaver.


Det er dog altid er rart at have en indikation om hvad ens projekt koster, inden opstart. Nedenfor har jeg samlet et uddrag med prisoverslag på forskellige typer foto- og filmopgaver. 

LUFTFOTO

Få skudt dine profil-, corporate-, ejendoms- eller stemnings billeder fra nye vinkler. 


Kontakt mig med dine ønsker for luftfotos, så finder vi den optimale løsning for dine ønsker. 


Priser fra 2.500,- eks. moms

DW4A1310_Logo
0C00746B-2FFE-4185-94E3-2C4FC576BA9F
DW4A0758
3C9A9912

ERHVERV


Vi laver en billedserie til jeres virksomhed
– portrætter, arbejdsbilleder, stemnings- og situationsbilleder. Billeder I kan bruge i både ekstern markedsføring og intern værdiskabelse.


Kontakt mig med jeres tanker, så tager vi en snak om hvordan vi bedst får skabt stærke visuelle synergier på tværs af medier og styrket jeres værdier internt.


Priser fra 7.200,- eks. moms

RÅFILM, 1-5 MIN.


Jeg er kameramand og dronepilot på dit filmprojekt. Vi taler om din idé, og hvilke skud og klip du har i tankerne og lægger sammen en plan for optagelserne. Så aftaler vi tid og sted for fotoshoot samt levering af filer. Den nemmeste måde, at få dine filmklip på.


På dette projekt brugte vi 2 locations tæt på hinanden, skød med både drone og håndholdt kamera. Vi brugte 2 timer på optagelserne. Råfilm blev efterfølgende leveret på kundens eget medie.


Priser fra 3.600,- eks. moms

KORT PROFILFILM – 20-30 sek.


Vi tager en snak om dine idéer og behov - jeg stiller alle de nødvendige spørgsmål mht. budskab/logo/stil/ osv. så vi kommer frem til endeligt koncept.


Vi aftaler tid og sted for fotoshoot og får skudt råmaterialet. Derefter bliver materialet redigeret og vi kører en korrektur til den endelige film er klar.


Priser fra 4.800,- eks. moms