Speak Up! Agency

bag speak up! Agency
står Peter Leschly

Kompetencerne spænder fra branding/kommunikation over grafisk design til kampagneudvikling og fotografi – Speak Up! Agency er derfor godt klædt på til at være en effektiv sparringspartner for dig og din virksomhed i alle former for branding, design og fotoopgaver.


Speak Up! Agency blev startet ud fra et ønske om at kunne hjælpe både private og virk-somheder med at omsætte tanker og værdier til visuelle historier og styrke synergier på tværs af medier og kanaler.


Jeg har gennem mere end 30 år arbejdet med visuel formidling inden for design, marketing, Corporate identitet/branding og kommunikation.


Jeg er uddannet i Grafisk Formidling og i Medieledelse fra DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) og har gennem årene arbejdet som grafisk designer og AD’er på reklamebureauer og trykkerier, som AD’er
i high-tech/medico branchen og som konceptudvikler/kommunikationschef i sport- og fritidsbranchen. Fra tid til anden har jeg gæsteundervist i ‘tanker om billeder’ på Erhvervsakademi Sjælland.

Vil du høre mere om mine ydelser, så ring til mig på TLF: 40 50 90 01 eller skriv til mig på: peter@speakup-agency.dk. Jeg er altid klar til en kreativ snak, lidt sparring, eller en walk ‘n talk over en kop kaffe.